شرایط خرید و قیمت تیتانیوم پزشکی

برای اولین بار تیتانیوم در دهه 50 میلادی در ارتوپدی مورد استفاده قرار گرفت. جراحان ارتوپدی از دو روش جراحی و غیرجراحی برای معالجه آسیب های اسکلتی – عضلانی، بیماری های ستون فقرات، آسیب های ورزشی و مواردی از این قبیل استفاده می کنند.

تیتانیوم برخلاف آهن به دلیل مقاومت کلی در برابر خوردگی، فلز مورد استفاده متخصصان ارتوپد است.

از دیگر ویژگی های تیتانیوم برای عرصه در ارتوپد، بی اثر بودن این ماده در بدن انسان و مقاوم در برابر حمله مایعات بدن است. علاوه بر این تیتانیوم با تراکم استخوان سازگار بوده و مستحکم است.

تیتانیوم و قلب

به دلیل ضد مغناطیس بودن تیتانیوم این فلز در قلب و رگ های خونی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از اولین کاربردهای تیتانیوم استفاده از آن در دریچه های مصنوعی قلب و محافظ ضربان سازهای قلب است. همچنین از این فلز در قلب مصنوعی و دستگاه های کمک کننده به گردش خون نیز استفاده می شود.

اخیرا استفاده از این فلز در دستگاه های داخل عروقی همچون استنت ها و سیم پیچ های انسداد نیز مورد توجه قرار گرفته است.

هر سال بیش از 1000 تن تیتانیوم در بیماران سراسر جهان  کاشته می شود و این ارقام رو بالا است. تیتانیوم یکی از محدود موادی است که با بدن انسان سازگار است و به طور طبیعی با کاشت در بدن انسان مطابقت دارد.

تیتانیوم به دلیل مقاوم در برابر خوردگی و توانایی در اتصال به استخوان به یکی از پایه های اصلی در زمینه پزشکی تبدیل شده است. تیتانیوم در تجهیزات پزشکی، میله ها، میخ ها و صفحات ارتوپدی مورد استفاده قرار می گیرد.

تیتانیوم و ایمپلنت های بدن

ایمپلنت های بدن

همانگونه که گفته شد تیتانیوم نسبت به کلیه مایعات و بافت های بدن در برابر خوردگی مصون است و با بدن کاملا سازگار است. از دلیل انتخاب تیتانیوم برای ایمپلنت می توان ایمنی در برابر خوردگی، زیست سازگاری، استحکام، مدول و چگالی کم و ظرفیت اتصال به استخوان و بافت های دیگر را نام برد. ترکیب خواص مکانیکی و فیزیکی تیتانیوم آن را برای تهیه ایمپلنت های سودمند آماده می کند.

دو فاکتور مهم ایمپلنت تیتانیومی عبارت است از:

  1. حساسیت به شکاف (نسبت استحکام کششی در حالت شکاف دار به حالت بدون شکاف).
  2. مقاومت در برابر انتشار ترک است.

نسبت‌های NS/TS معمولی برای تیتانیوم و آلیاژهای آن 1.4-1.7 است. شکست آلیاژهای استحکام – بالایی که قابلیت ایمپلنت شدن دارند، بالای MPa.m-½ 50 است.

تیتانیوم در جراحی صورت

ایمپلنت تیتانیوم در دندانپزشکی

کاربرد تیتانیوم در دندانپزشکی به این گونه است که ریشه تیتانیوم را در استخوان فک وارد کرده که به مرور زمان با استخوان پیوند داده می شود سپس ساختار دندان روی آن ساخته می شود تا جایگزین موثری باشد.

تیتانیوم در جراحی صورت

گاهی وقت ها استفاده از بافت خود صورت نتایج مطلوبی ندارد و ممکن است برای بازبینی توانایی صحبت کردن یا غذاخوردن و همچنین زیبایی صورت از تیتانیوم استفاده کرد تا ویژگی های از دست رفته در اثر بیماری یا آسیب دیدگی جبران شود.

تجهیزات جراحی تیتانیومی

تیتانیوم به دلیل سبک بودن در طیف گسترده ای از تجهیزات جراحی نیز کاربرد دارد که این امر به کاهش خستگی جراح کمک می کند.

تجهیزات تیتانیومی بدون تخریب لبه یا کیفیت سطح، مقاومت در برابر خوردگی می توانند مکرر استریل شوند. به دلیل غیر مغناطیسی بودن این آلیاژ تهدیدی برای آسیب وسایل الکترونیکی ایمپلنت شده وجود ندارد.

قیمت و خرید ایمپلنت تیتانیوم در دندانپزشکی

تیتانیوم برای ساخت صندلی چرخ دار

همانگونه که توضیح داده شد تیتانیوم  به دلیل خاصیت هایی که دارد به شکل لوله ای برای صندلی های چرخدار و واکرها مورد استفاده می شود.

شرح کالا شکل کالا استاندارد سایز mm واحد قیمت وزن شاخه Kg
میلگرد تیتانیوم گرید 23 پزشکی میلگرد ASTM F 136 2 x 2000 شاخه   0.028
میلگرد تیتانیوم گرید 23 پزشکی میلگرد ASTM F 136 4 x 3000 شاخه   0.17
میلگرد تیتانیوم گرید 23 پزشکی میلگرد ASTM F 136 6 x 3000 شاخه   0.38
میلگرد تیتانیوم گرید 23 پزشکی میلگرد ASTM F 136  

8 x 3000

کیلوگرم   0.68
میلگرد تیتانیوم گرید 23 پزشکی میلگرد ASTM F 136  

10 x 3000

 

کیلوگرم   1.06
میلگرد تیتانیوم گرید 23 پزشکی میلگرد ASTM F 136 12 x 3000 کیلوگرم   1.53
میلگرد تیتانیوم گرید 23 پزشکی میلگرد ASTM F 136 13 x 3000 کیلوگرم   1.8
میلگرد تیتانیوم گرید 23 پزشکی میلگرد ASTM F 136 14 x 3000 کیلوگرم   2.08
میلگرد تیتانیوم گرید 23 پزشکی میلگرد  

 

ASTM F 136

16 x 3000 کیلوگرم   2.72

قیمت تیتانیوم پزشکی

به دلیل تغییرات زیاد قیمت ارز و محدودیت های وارداتی اخیر قسمت قیمت حذف شده است. برای اطلاع از قیمت می توانید با بازرگانی نظری تماس بگیرید.

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.